ESPORTS

Valentin Vada, argentí del Tenerife, és una de les opcions del Sabadell

Ha jugat al Girondins de Burdeaux, Almeria i Tenerife / CEDIDA

El mercat d’hivern va escurçant els terminis i dilluns es tanca. El Sabadell només ha fet oficial la incorporació d’Álvaro Vázquez i pretén aconseguir un o dos fitxatges en aquests últims dies. Han aparegut molts noms, però de moment no s’ha pogut concretar cap operació. En molts casos, depèn d’altres operacions, el que es coneix com l’efecte dominó. Un dels últims ha estat el del migcampista Valentin Vada, argentí que milita en el Tenerife.

És un dels futbolistes que estan a la rampa de sortida del club tinerfeny, que també vol alliberar fitxes i sostre salarial per incorporar altres peces. Segons algunes informacions, sobretot del company Manoj Daswani, de Ràdio club Ser, Vada és una de les opcions del Sabadell. També hi estaria interessat un club francès. De fet, Vada va jugar quatre temporades a la lliga francesa, a les files del Girondins de Bordeaux. La temporada 19/20 va arribar al futbol espanyol jugant 32 partits amb l’Almeria. Aquesta campanya, cedit pel club andalús al Tenerife, ha participat en 14 partits, però no ha estat habitual a les alineacions inicials. Tot i això, està considerat un jugador molt tècnic i amb capacitat creativa. Ara caldrà esperar si prosperen les negociacions.

D’altra banda, Centre d’Esports i Club Natació Sabadell han comunicat el seu acord de col·laboració perquè el jugador Néstor Querol faci exercicis aquàtics de recuperació a les instal·lacions de Can Llong amb el readaptador del club arlequinat durant les pròximes setmanes.

Comentaris
To Top