DS MOTOR

Pepe Martí, podi a la Fórmula 4

Martí, al seu monoplaça de Campos Racing / cedida

Inici prometedor. El jove pilot sabadellenc Pepe Martí va aconseguir un nou podi en la tercera cita de la temporada de la Fórmula 4, demostrant, una vegada més, la progressió des de la seva estrena a la categoria.

En la primera de les quatre curses disputades sobre el traçat de Dubai, Martí va sortir a pista amb la intenció d’aconseguir un nou podi, però tot i bregar-se durant bona part entre els llocs capdavanters, finalment va aconseguir una meritòria sisena posició. L’endemà, però, arribaria la nota positiva del cap de setmana, aconseguint un podi que el catapulta entre els millors de la Fórmula 4 en aquest primer tram de la temporada. Una gran sortida li va permetre posar-se primer, i tot i la sortida del safety car, no va ser impediment perquè creués la bandera de quadres en una gran segona posició.

A la tercera cursa, el pilot de Campos Racing es va veure embolicat amb un rival. Un fet que el va condicionar al llarg de la cursa, acabant a la cinquena posició, a menys d’un segon de les posicions de podi.

La quarta i darrera prova, va ser més complicada: Martí sortia des de la quarta posició quan, novament, un rival va alentir el ritme del sabadellenc obligant-lo a renunciar a les posicions capdavanteres, acabant a la vuitena posició.

“Estic bastant content”

El pilot de Campos Racing va aconseguir finalitzar un cap de setmana positiu, puntuant a totes les curses i sumant un nou podi: “Estic bastant content per com ha anat el cap de setmana. Hem aconseguit trobar el camí per millorar i continuar cap endavant amb la nostra progressió”, explica Martí.

La pròxima cita del jove pilot serà el cap de setmana vinent en el circuit de Yas Marina d’Abu Dhabi.

Comentaris
To Top