ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Hem fet un partit molt bo”

El tècnic arlequinat, durant el partit / CEDIDA (LALIGA)

Les reaccions del tècnic arlequinat després de la victòria davant la UD Las Palmas (0-1)

Valoració del partit: “Estic molt content del partit que hem fet. No podem obviar el que ha passat fins a l’expulsió, tenint alguna aproximació del Victor García i entre l’Álvaro i el Guruzeta han estat a prop de fer gol. Al principi, però, no hem estat ajustats en la pressió alta, però cal recordar que ells –Las Palmas– venen de tres partits davant Mallorca, Leganés i Espanyol sent dominadors. A la segona meitat hem interpretat els canvis i avui, sent coneixedors dels resultats dels rivals havien de sumar de tres en tres. Hem proposat la nostra idea i estic molt content per aquesta victòria. És molt important”.

La resposta de l’equip tot i jugar contra 10 en el tram final: Has de continuar atacant perquè si no, pateixes. El Las Palmas té moltíssima qualitat. “És un partit molt bo”

Dominadors del joc: “Durant tota la temporada hi ha moments de tot. Amb l’expulsió és normal que tinguis més possessió, però tot i això has d’estar atent per ajustat aquestes petites coses, com els canvis del 4-2-3-1 al 4-4-1 perquè no ens fessin mal. Hem estat molt sòlids”.

Divendres vinent, ‘final’ davant el Saragossa: “Vas aconseguint coses i et semblen poques. Hem tingut situacions, com la del Lugo, amb el penal al final, que hauríem pogut sumar de tres. El que està clar és que no et salvaràs ni amb 35 ni 40 punts. Has de guanyar partits i més després de veure com diversos equips havien aconseguit la victòria”.

Aarón Rey juga 30 minuts: “No és fàcil per a ell. Treballar molt en el dia a dia no t’assegura jugar. No para d’entrenar, de córrer, de fer el que volem. La mitja hora que ha tingut és pel treball durant els entrenaments. Ell sap que pot donar més, ha de ser més decisiu”.

Victòria històrica a Las Palmas per creure-hi més que mai (0-1)

Comentaris
To Top