Publicitat
ESPORTS

Els sèniors del Club Natació no afluixen i guanyen amb autoritat

El conjunt masculí es va imposar al Balafia Lleida / CEDIDA (CNS)

Amb solvència. Així han resolt els seus compromisos d'aquest cap de setmana els sèniors de voleibol del Club Natació Sabadell per mantenir-se ferms al capdavant de les seves respectives competicions de Primera Nacional. El masculí, malgrat les sensibles baixes d'Alberto Ruiz i Miquel Alzina, va encarrilar molt bé el seu duel contra el Rodi Motor Balafia lleidatà amb un treballat 25-19 en el primer set. El segon seria el més disputat i els nois de Jordi Fernàndez es van veure obligats a esprémer l'accelerador per decantar la balança per un ajustat 30-28.

Aquest resultat va deixar tocat l'equip visitant que també va acusar el fet de no competir en les dues últimes setmanes per casos de Covid-19. Els lleidatans gairebé no van oferir resistència en el tercer set que els nedadors es van emportar per un còmode 25-17. Una nova victòria que allarga el frec a frec amb el CV Roquetes en la lluita pel lideratge del grup. Ambdós, però, tenen pràcticament assegurada la seva presència en les fases d'ascens.

El femení tampoc afluixa i en la seva visita a la pista del CV Sant Boi va mostrar una clara superioritat de principi a fi. Només en el primer set van trobar una certa oposició les noies d'Hugo Gotuzzo (23-25), però en els dos següents el partit va ser plàcid, com demostren els guarismes de 19-25 i 13-25. Ara l'equip sabadellenc torna a ser líder en solitari amb 7 punts d'avantatge sobre el CV Sant Cugat, que té dos duels pendents. De totes maneres, el partit decisiu pel primer lloc es viurà la pròxima jornada amb l'enfrontament entre santcugatenques i nedadores, diumenge a les 12.30 hores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top