ESPORTS

Antonio Hidalgo: “El punt és molt positiu en un dia com el d’avui”

Hidalgo, durant el partit / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic arlequinat després de l’empat davant el Saragossa (1-1)

Valoració del partit: “Segurament avui no ha passat tot el que m’hauria agradat que passés. Avui he tingut la sensació que hem arribat amb facilitat a l’últim terç, interpretant bé, guanyant esquenes i fent superioritats en el costat dret, amb el Victor i l’Stoichkov. Ara els equips ens coneixen més, la gent posa gent al darrere i al final, tampoc no hi ha una explicació. Després de tot, l’equip competeix molt bé. Després del penal ens hem tornat massa esbojarrats i pot passar qualsevol cosa. Nosaltres no som bons en aquestes situacions, però l’equip continua competint contra qualsevol rival”.

S’ha gunayat un punt o se n’han perdut 2? Stoichkov ha tornat a veure porteria: “El punt és molt positiu en un dia que no hem tingut grans ocasions de gol. Treure un punt és molt bo. L’Ian ha estat a un nivell altíssim. S’ha de felicitar-lo per aquesta acció i tot el que ens dona. No podem individualitzar massa”.

El rendiment d’Ian Mackay: “Té això, que continua sent molt determinant. La línia del darrere ha evitat moltes situacions. Estem competint molt bé, sent sòlids sense concedir massa ocasions. Les que s’han produït avui sabíem que passaria… Després de la pèrdua, hi ha una acció i després ve el gol. Hem de continuar millorant moltíssimes coses”.

Álvaro, l’home de referència en detriment de Guruzeta: “Apostem per gent d’atac, per tres davanters més el Victor per fora, que cada cop creix més. També hem jugat amb el Boniquet, per acompanyar jugadors de talent amb la pilota que ens creen. A dalt només poden jugar tres. Juan Hernández venia d’una situació que ens donava moltíssim, però el que està clar és que necessitem a tots els jugadors”.

Stoichkov i Mackay salven un punt davant el Saragossa (1-1)

Comentaris
To Top