BARBERÀ

L’empresa d’àpats a domicili Pepeta Vilaró arriba a Barberà i Montcada

Una entrega de l'empresa Pepeta Vilaró a domicili / CEDIDA

L’empresa de Tona (Osona) Pepeta Vilaró ha arribat a un acord amb Casa Tió que permetrà l’expansió del servei que ofereixen de menjar a diferents comarques, una de les quals el Vallès Occidental. Concretament, podran utilitzar els punts freds de Casa Tió per a la distribució d’àpats, que sobretot ofereixen per a gent gran i amb dificultats de mobilitat, a Montcada i Reixac i Barberà del Vallès.

Pepeta Vilaró es caracteritza per distribuir els seus plats en línia de fred per facilitar-ne el lliurament i la conservació. Compten amb una bossa de regeneració termoelèctrica, un sistema de baix consum que han patentat i que permet escalfar el menjar sense que perdi cap propietat. No cal manipular ni emplatar res, de manera que s’evita que l’usuari hagi d’usar estris i encendre el foc. Aquest fet converteix la gent gran, dependent, amb mobilitat reduïda i convalescents en els seus principals usuaris.

A més, l’empresa elabora tots els seus menús amb productes de temporada i sota les directrius d’una nutricionista per oferir una dieta alimentària adaptada als seus usuaris. El servei cobreix tots els dies de la setmana, amb dinars i sopars inclosos, i inclou un cicle de menús de diverses setmanes sense repetir-se.

Des dels seus inicis, fa tres anys, Pepeta Vilaró ha anat a l’alça. En els últims mesos ha arribat al centenar d’usuaris estables a banda d’una vintena més de temporals. Actualment factura uns 300.000 euros anuals, una xifra que estimen que pot superar els 3 milions d’euros el 2025 amb una quota de mercat del 3% amb persones majors de 75 anys.

En els últims mesos, ha tancat un acord amb Cuidem Lluçanès, una empresa de serveis assistencials; i des de fa un any, també serveixen als usuaris dels serveis socials de l’Ajuntament de Moià.

Comentaris
To Top