DS MOTOR

Pepe Martí, amb sensacions positives de l’estrena a la Fórmula 4

Amb tan sols 15 anys, Pepe Martí ja sap el que és guanyar en monoplaces després de fer-ho a la Fórmula 4 UAE
Amb tan sols 15 anys, Pepe Martí ja sap el que és guanyar en monoplaces després de fer-ho a la Fórmula 4 UAE / CEDIDA

Objectiu aconseguit. Per primera vegada, Pepe Martí deixava la competició del kàrting per estrenar-se a la Fórmula 4, la primera estació en el món dels monoplaces. I l’experiència ha estat del tot positiva en el campionat de cinc setmanes que s’acaba de celebrar als Emirats Àrabs: “Recordo que a la primera classificació tenia molta tensió, molt respecte, però ràpidament vaig agafar la confiança necessària”, explica el pilot del Xcel Motorsport.

Una participació del tot històrica que ha permès a Martí sumar el primer triomf de la seva prematura carrera, així com diversos podis: “El balanç que en faig és positiu. Poder arribar i guanyar em dona una felicitat immensa i a la vegada em permet treure’m una espina que feia temps que portava clavada”, reconeix i a la vegada afirma que “el podi no impressiona tant, perquè no hi ha tanta gent, però sí que em va impactar el túnel per sortir a pista del circuit Yas Marina”.

El triomf, a la segona cursa de la quarta prova, es va produir després de mantenir sota control Enzo Trulli, el fill de l’expilot de Fórmula 1 Jarno Trulli. Malgrat això, l’ambició de Martí el deixa amb un regust amarg, després de ser el pilot amb més DNF (Did Not Finish) de tot l’engraellat. Un fet que el va obligar a renunciar per objectius més ambiciosos tot just començar.

10 d’abril, Circuit del Jarama

Pepe Martí no tornarà a la competició fins al pròxim 10 d’abril, data que donarà el tret de sortida al Campionat d’Espanya de Fórmula 4 i que constarà de vuit proves, amb parada al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Entre les novetats, Martí canviarà d’estructura per fer-ho al volant de l’equip Campos Racing, del recentment desaparegut Adrián Campos.

Comentaris
To Top