Publicitat
Esports

El Sabadell, que continua fora del descens, pendent de Juan Ibiza i Grego Sierra

Grego Sierra es va retirar lesionat de l'RCDE Stadium / CES

Una jornada més i gairebé tot segueix igual en la zona baixa. A l'espera del duel directe Saragossa-Alcorcón d'aquest dilluns, es pot assegurar que el Sabadell continuarà fora de la zona de descens malgrat la derrota de dissabte a l'RCDE Stadium davant l'Espanyol que trencava una ratxa de 9 jornades sense perdre. Cartagena i Albacete, que podien superar el conjunt arlequinat a la taula, van caure en els seus respectius partits contra Las Palmas i Sporting i també ha perdut el Castelló a Girona (2-1) i seguirà com a fanalet vermell. Només una improbable golejada per sis gols de diferència de l'Alcorcón a La Romareda podria situar el Sabadell en la zona vermella aquesta jornada.

Una bona notícia pels arlequinats que contrasta amb la preocupació per la situació física de dos homes que van haver d'abandonar l'estadi espanyolista amb problemes: Juan Ibiza i Grego Sierra. L'eivissenc sembla que només pateix una sobrecàrrega muscular després de 3 jornades sense participar. En canvi, el murcià, que es va retirar del terreny de joc gairebé en l'última jugada del partit, haurà d'esperar unes proves per conèixer l'abast de la seva lesió. El problema és que els contratemps tornen a concentrar-se en l'eix de la defensa, una posició mancada d'efectius després de la lesió d'Aleix Coch -entre 2 i 3 mesos de baixa- just abans de tancar-se el mercat d'hivern. Si Juan Ibiza i Grego Sierra no es recuperen, Hidalgo es quedaria amb només un central nat, Jaime Sánchez.

Caldrà esperar l'evolució dels dos centrals pensant en l'importantíssim duel directe del pròxim divendres (19 hores) a la Nova Creu Alta davant l'Albacete. Cal recordar que també serà baixa l'Álvaro Vázquez, segons va explicar el mateix Antonio Hidalgo en la roda de premsa posterior al partit contra l'Espanyol. El badaloní pateix unes molèsties als isquiotibials. Encara que ningú vol parlar de final, estaran en joc 3 punts d'enorme valor. En realitat, un partit de sis punts. Cal recordar que el Sabadell va patir a l'estadi Carlos Belmonte la seva pitjor derrota de la temporada (3-0), la qual cosa fa gairebé inviable la possibilitat d'igualar o superar l'average particular. El principal objectiu arlequinat serà trencar la seva dinàmica negativa a l'Estadi creualtenc, on només ha guanyat dos partits fins ara.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top