Publicitat
Esports

Fan els deures abans d’Europa

Clara Espar i ‘Katia’ Tankeeva, en una imatge d’arxiu / ll. franco

Primeres de grup. L’Astralpool Club Natació Sabadell va acomiadar la primera fase de la Divisió d’Honor amb una sòlida victòria a la piscina Josep Vallès davant el Mediterrani (5-7). Una victòria que val la primera plaça per a l’equip de David Palma en la pròxima fase, en què l’Astralpool buscarà reconquerir el títol de lliga, perdut la temporada passada als despatxos a favor del CN Mataró.

La visita al barri de Sants estava marcat en vermell al calendari de les waterpolistes sabadellenques. En només set dies, l’equip es juga bona part de les aspiracions de la temporada i no es podia fallar. I més després de l’empat a 8 en el partit de la primera volta disputat a Can Llong. L’encert ofensiu d’Irene González, amb dues dianes clau al segon quart, van servir per trencar un partit regit per la igualtat (1-3), que es mantindria després del descans llarg amb un parcial de 4 a 4. Amb la feina feta a la Divisió d’Honor, el Club ja pensa en l’anada dels quarts de final de la Copa d’Europa, en què s’enfrontarà aquest dissabte a Can Llong a l’Olympiacos grec.

Paguen un segon quart nefast

La creu de la jornada la va protagonitzar l’Astralpool CN Sabadell masculí en caure davant el CN Barcelona en l’estrena de l’equip de Quim Colet a la segona fase de la Divisió d’Honor. Un parcial de 0 a 4 en el segon quart (2-6) va acabar sent determinant per l’esdevenir del resultat final (7-8). Sense marge per capficar-s’hi, l’equip ja treballa en el pròxim objectiu, que serà el d’aquest dissabte en l’anada dels vuitens de final de la LEN Eurocup davant el Mediterrani a Can Llong.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top