Publicitat
ESPORTS

El retorn de Juan Ibiza, el pal de paller de la defensa arlequinada

El defensa eivissenc, en una acció del partit a l'RCDE Stadium / CEDIDA (CES)

Una lesió a l’espatlla el va apartar durant diverses setmanes de l’onze titular i l’equip se’n va ressentir. De la derrota a l’RCDE Stadium podria ser una de les lectures positives, tot esperant que les molèsties es quedin en això o en un ensurt. La reaparició de Juan Ibiza és cabdal per al joc del Sabadell, en l’aspecte ofensiu i defensiu. I per descomptat, en el joc aeri. Quan ha estat al 100%, ningú li ha fet ombra i no és cap secret que és el pal de paller de la defensa arlequinada. Els números així ho acrediten: és el cinquè jugador més utilitzat per Antonio Hidalgo, només superat per Mackay, Grego, Stoichkov i Undabarrena.

Alguns, potser, es queden amb la imatge que acompanya aquestes ratlles, quan Leandro Cabrera, un defensa de Primera Divisió, va estar a prop de fer el momentani (1 a 0), però si som justos, es pot constatar el treball discret però efectiu de Juan Ibiza. Amb ell, els Raúl de Tomás, Javi Puado, Melendo o Embarba, quatre jugadors determinants a qualsevol equip de la categoria, van passar totalment desapercebuts, amb un marcatge al mil·límetre en totes les situacions del partit.

Publicitat

Mentre s’espera que Ibiza pugui ser sobre la gespa de la Nova Creu Alta divendres, el Centre d’Esports recupera un jugador que aportarà perill ofensiu en el joc aeri i més solidesa a l’equip per aconseguir l’objectiu final. De les seves botes i les seves rematades, passarà bona part de la permanència a la categoria.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top