Publicitat
Diners

La Cambra de Comerç de Sabadell lliura els premis als millors aparadors de la comarca

Centre Dietètic Ca n'Oriac, reconegut com a millor aparador / D.S.

La Cambra de Comerç de Sabadell ha atorgat els guardons del tradicional concurs d'aparadors, que enguany arribava a la 51a edició. Un certamen que compta amb el suport dels ajuntaments de la demarcació i la col·laboració de les associacions de comerciants i els mercats municipals. Els guanyadors han estat Palau Paper de Palau-solità i Plegamans, amb el primer premi; l’establiment Benditta de Sant Quirze del Vallès, amb el segon, i l’establiment Brodats Mariona de Castellar del Vallès, amb el tercer.

Primer premi a Palau Paper / D.S.

Segon premi a l'establiment Benditta / D.S.

Tercer premi a Brodats Mariona / D.S.

També s’ha entregat el premi al millor aparador de Sabadell, que enguany ha estat per al Centre Dietètic Ca n’Oriac. Per fer el lliurament del premi, s’ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González.

Publicitat

L'entrega dels diplomes i dels premis s'ha fet en un breu acte amb la presència del president de la Cambra, Ramon Alberich, i del president de la Comissió de Comerç Interior de l’entitat, Josep Ma. Porta, complint amb tots els protocols anti-Covid.

La Cambra també convoca el concurs a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que aquest any ha anat a parar al comerç Cal Rellotger de Santa Perpètua de Mogoda. Els organitzadors estan satisfets d’haver pogut celebrar un any més una nova edició i, tot i les limitacions que suposen les mesures sanitàries i la forta crisi que està travessant el sector, constaten que el nivell dels participants ha seguit estant a l'altura d’anteriors edicions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top