Ciutat

L’Ajuntament preveu 920 actuacions en el Pla d’Actuació Municipal 2021-2023

La cohesió social, el foment de l’ocupació, la planificació sostenible dels barris, el feminisme i bona governança i instruments per facilitar l’acció de govern. Aquests són els cinc eixos que marcaran el full de ruta del govern fins a l’any 2023. El Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2021-2023, el document que defineix l’agenda de prioritats del govern local, contempla 920 actuacions per Sabadell. Unes pautes que s’han vist alterades per la pandèmia: “La Covid-19 ha prioritzat alguns objectius i ha fet variar el pla”, destaca el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés. També l’elaboració del pla ha tingut en compte els Objectius de l’Agenda 2030 i el Programa d’Inversions 2021-2024.

Conté 207 objectius estratègics, 498 objectius específics i 920 actuacions. Es concretaria en la garantia dels aliments bàsics o el reforç dels projectes de sensellarisme. Cortés també ha destacat que busca fer un seguiment dels equipaments que ja estan projectats, com els centres educatius Virolet o l’Arraona. En el pla econòmic, ha subratllat l’acompanyament i suport a les persones en formació o que busquen feina.

La planificació equilibrada dels barris  preveu actuacions basades en la sostenibilitat i unes infraestructures modernes. El cinquè eix se centra en l’impuls d’eines que asseguren l’eficiència i la proximitat de l’acció de govern, com la integració en l’administració electrònica. El pla es presentarà en la propera sessió plenària.

Comentaris
To Top