Publicitat
Diners

Beneficis de rècord per a Fluidra el 2020

Molt bons números per a la companyia sabadellenca i líder mundial en equipaments de piscina i wellness, Fluidra, en el tancament de l’any 2020. L’empresa el va finalitzar amb unes vendes totals de 1.488 milions d’euros, amb un increment d’un 8,8% respecte a l’any anterior. Es tracta d’una crescuda molt relacionada amb l’àmbit de les piscines residencials, que va aportar un benefici de 96 milions d’euros.

Unes dades que multipliquen per 11 els guanys del 2019. Aquests bons números arriben gràcies a l’evolució de les vendes el 2020 a Amèrica del Nord i Europa. En concret, al continent americà hi va haver un creixement de les vendes d’un 17,2%, mentre que al continent europeu hi va haver un creixement de fins a un 25%, amb l’excepció del sud d’Europa, que va comprar un 3,8% més que l’any passat. L’efecte de les restriccions va fer que, pel fet de quedar-se a casa, els clients augmentessin fins a un 15,1% en la secció de piscina residencial només en l’últim trimestre del 2020.

Això va compensar amb escreix la caiguda del 10% en l’àmbit de piscina comercial, i va sumar-se a altres grans creixements, com l’activitat de tractaments d’aigua (un 17,2% més) i la conducció de fluids (un 25% més). Gràcies a aquestes perspectives, l’empresa aspira a incrementar les vendes aquest 2021 entre un 6% i un 9%.

En aquest sentit, el president executiu de Fluidra, Eloi Planes, explica que “els primers mesos del 2021 apunten que aquest serà un any molt bo” tot i el “context de volatilitat” dels mercats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top