Publicitat
ESPORTS

El Mercantil no passa de l’empat i haurà de lluitar per la permanència (1-1)

El conjunt local ho ha intentat fins al final / D.S.

El conjunt mercntilista ha igualat davant del Mataró en el Municipal d’Arraona-Merinalsi s ‘ha quedat matemàticament sense opcions d’acabar entre els cinc primers equips de la classificació. Això l’obliga a lluitar per la permanència en la segona fase de la competició. Ha estat un partit molt igualat. Cadascun amb el seu estil, intentant reduir els punts forts del rival. El resultat és just, però cal tenir molt en compte el desenvolupament del joc. Durant la primera meitat ha donat la sensació que els visitants han proposat una mica més, però l’equip de Daniel López ha tingut les millors ocasions de gol, malgrat que no s’ha aconseguit ser prou determinant.

A la represa la dinàmica ha estat similar, però el Mercantil ha posat una marxa més i en el minut 55 ha arribat el gol local a través de Joel Castilla. El grup s’ha sentit amb confiança i l’1-0 ha reflectit la petita superioritat que hi ha hagut fins al moment. No obstant això, tot s’ha començat a torçar i amb la col·laboració d’un arbitratge pèssim, per errors tant d’un costat com d’un altre, Kevin Gómez s’ha anat expulsat injustament, ja que la segona groga mostrada per l’àrbitre no ha estat una jugada per a tal penalització.

Pocs minuts més tard ha arribat el gol de l’empat del Marató obra d’Iker Garcia. Després de l’expulsió, el Mercantil ha anat perdent forces i veure la igualtat en el marcador ha estat qüestió de temps. Amb aquest resultat el Mercantil no té possibilitats de classificar-se entre els millors. Diumenge que ve dia 7 de març visitarà al Jabac Terrassa. Sumar punts és important perquè s’acumulen a la segonda fase per mantenir-se a Lliga Nacional.

Publicitat
Comentaris
To Top