Publicitat
ESPORTS

El Creu Alta Sabadell passa de caure davant del cuer a rebre el líder

El conjunt arlequinat afronta el derbi vallesà amb ganes de trencar el pronòstic / Ll. Franco

Sorpresa monumental. El Creu Alta Sabadell Handbol ho tenia tot a favor per allunyar-se 6 punts de la zona de descens. Havia de superar el cuer Palautordera en un duel pendent de la primera volta. De fet, el passat cap de setmana l’havia guanyat a la seva pista. El 9-3 inicial semblava confirmar la superioritat arlequinada, però de sobte la màquina es va encallar. I de quina manera! Un terrible parcial de 2-15 va provocar un gir tant inesperat com contundent del partit. “Ens vam ofuscar en atac i cada acció errada es convertia en un contraatac del rival que acabava amb gol. Potser vam patir una mica d’ansietat en veure que no ens entrava res i s’anava capgirant el marcador”, diu el tècnic del conjunt arlequinat Sergi Cifré.

Malgrat l’11-17 a l’inici de la segona part, l’equip sabadellenc va intentar una remuntada èpica. “Ens vam col·locar a només 2 gols i vam tenir opcions, com un penal, per acostar-nos més, però no vam estar encertats”. Sergi Cifré ho resumeix com “una oportunitat perduda per consolidar la bona ratxa”. De fet, en cas de victòria, el Creu Alta hauria superat l’OAR Gràcia a la taula. Ara els graciencs continuen un punt per sobre. Aquesta jornada l’equip de Cesc Borrell no juga perquè s’ha ajornat el seu partit a la pista del BM Granollers B per casos positius en l’equip vallesà.

El Creu Alta Sabadell passa de caure davant del cuer a rebre aquest dissabte (19.30 h) el líder Sant Quirze a Can Balsach. “Missió impossible? Es tracta d’un gran equip, el més complet de la categoria per la seva banqueta. Sobre el paper, ells tindrien un 85 per cent de possibilitats de guanyar, però nosaltres lluitarem pel percentatge restant”, subratlla el tècnic. La llàstima és que l’afició arlequinada no podrà gaudir d’un derbi de luxe.

A la Divisió Plata femenina, l’OAR Gràcia (18 h) anirà a La Roca amb la intenció de fer el pas decisiu encara que no definitiu matemàticament. La possibilitat d’atrapar el seu rival en la classificació (igualarien a 17 punts) és un altre al·licient per les noies de Carol Carmona.

Publicitat
Comentaris
To Top