ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Necessitem les victòries. Això va de guanyar partits”

El tècnic arlequinat, durant la roda de premsa al Nou Castàlia / CEDIDA

Les valoracions del tècnic arlequinat Antonio Hidalgo després de la derrota a Castelló (2-1)

Valoració del partit: “Abans de tot, això va de guanyar partits. I quan no fas gols, això és el que passa en aquesta categoria. Hem de guanyar partits. Respecte al partit, és de difícil explicació si tenim present el que ha proposat un equip i altra. Ells han fet dos gols i nosaltres un. Sabíem el partit que ens trobaríem. Després del gol en pròpia del Pierre ens hem refet. Hem tingut ocasions, com la de l’Adri o la de l’Álvaro a la segona meitat. És molt difícil atacar una línia de sis jugadors”.

Els gols del Castelló: “Al final no t’agraden aquestes situacions. És fotut perdre amb ewquips d’allà baix. Ens hem de refer com més aviat millor. Avui, a diferència de la setmana passada, que vam acabar amb males sensacions, avui ha estat tot el contrari, però el resultat ha estat el mateix”.

Nova derrota dolorosa: “Necessitem les victòries. El problema és el que et genera l’equipo contrari. És impossible que no et tirin a porta. Nosaltres hem tingut 10 ocasions. Hem d’anar més al detall d’aquestes decisions que ens penalitzen massa a les dues àrees”.

Suplència Stoichkov: És un jugador diferencial per nosaltres. Feia temps que no feia aquests 80 minuts. Aquest és el nivell de l’Stoichkov que volem.

Aarón Rey i Stoichkov, coincideixen al terreny de joc: “Està clar que valorem alternatives, tant ell com l’Heber han sortit a un molt bon nivell. Tothom ha d’aprendre a donar un equilibri a l’equip. Ells treballen en aquest aspecte i ho veurem en el futur”.

Gol anul·lat per fora de joc: “Jo tinc la meva opinió del VAR de que suposa pel futbol. És una cosa objectiva. Es tira la línia i està en fora de joc… Però on sí que hi ha interpretació és en la jugada que han xocat dos jugadors del Castelló i l’àrbitre no ha deixat continuar la jugada del Guru. La seva feina no és fàcil i els hem d’ajudar més entre ells”.

Cop duríssim al Nou Castàlia que deixa el Sabadell en una situació crítica (2-1)

Comentaris
To Top