ESPORTS

El Mercantil cau davant el Manlleu i acaba últim de grup (0-1)

Un servei de cantonada a favor del Manlleu| DS

Amb oportunitats, però sense l’efectivitat necessària. El conjunt de Daniel López ha fet tot el que ha pogut per a treure un bon resultat, però no ha estat possible. Ha tornat a caure, aquesta vegada davant del Manlleu i ha quedat últim en el grup 7B de la Lliga Nacional juvenil.

Tot cal dir-ho. En el minut 9 de joc el Manlleu ja s’ha avançat mitjançant una rematada que ha arribat a l’àrea de l’equip local per un servei de cantonada. La defensa del Mercantil ha donat totes les facilitats i per això els visitants han aprofitat la primera ocasió clara per a avançar-se en el partit. A partir d’aquest moment, el Mercantil ha mostrat més predisposició per a dominar i anar per l’empat. A vegades ha estat una anada i tornada en un partit boig per moments. Però la veritat és que els blaugranes han tingut, sobretot durant els primers 45 minuts, ocasions suficients per a almenys sumar un empat d’aquesta última jornada de la primera fase de lliga.

Als locals li ha faltat determinació i millor decisió en els metres finals. En aquesta categoria és un problema molt habitual, ja que es juga en un context molt atapeït i sense grans espais per a reaccionar. També és cert que al Mercantil li falta jerarquia individual i molt engranatge en el seu joc col·lectiu per competir a la categoria, d’aquí els pèssims resultats.

No ha pogut ser. El Mercantil haurà de lluitar en els següents 5 partits davant dels últims classificats del grup. D’aquesta manera l’equip sabadellenc es jugarà la permanència per a continuar la temporada que ve en la Lliga Nacional. Entre aquests cinc estaran Espanyol, Fundació Esportiva Grama, Manlleu i Jabac. S’haurà d’esperar a la recuperació de partits pendents en altres grups per a saber quan es realitza aquesta segona fase del campionat. Temps d’or per un Mercantil que ha de millorar en molts aspectes.

Comentaris
To Top