Publicitat
Ciutat

A l'hospital un jove de 24 anys després d'un incendi a casa seva

Eren les 4.39 h del dijous quan es va produir un incendi a l'interior d'un habitatge, al carrer de Lepant número 30, al sector de Sant Oleguer. El foc es va iniciar per accident a causa d'una estufa elèctrica.

Fins al domicili, s'hi van desplaçar ràpidament cinc dotacions del cos de Bombers per apagar el foc i una unitat de la Policia Municipal. Un jove de 24 anys es trobava a l'interior del domicili quan es va produir l'accident. Afectat pel fum, va necessitar l'ajuda dels professionals desplaçats fins al carrer. Finalment, va ser traslladat per una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques fins a l'hospital Taulí, per inhalació de fum.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top