Ciutat

Arrenca el judici per la violació a una nau de Can Feu

Dos anys després dels fets, els quatre encausats compareixen a l’Audiència Provincial de Barcelona

Manifestació de rebuig a la violació múltiple de Can Feu / VICTÒRIA ROVIRA

Els quatre encausats per la violació múltiple de Can Feu, la nit del 2 al 3 de febrer del 2019, compareixen a partir d’avui a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Dos anys després dels fets, el 6 i 7 d’abril, hi ha programada la vista oral, en què la Fiscalia els demanarà 13 anys de presó per una agressió sexual amb penetració a una noia de 18 anys. Ho ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Un dels encausats, però, està desaparegut des de fa dos anys.

La Fiscalia assenyala que el principal acusat va agafar pel coll la víctima i la va agredir sexualment, a la sortida d’un local d’oci del Centre. Després, la va obligar a anar fins a una nau abandonada de la carretera de Terrassa, al barri de Can Feu, una antiga oficina bancària. Allà, indica el fiscal, va ser agredida sexualment pels altres tres individus. Una parella, que es va trobar la víctima després que fugís de la nau de la carretera de Terrassa, va acompanyar-la a posar una denúncia a la Policia Municipal.

Comentaris
To Top