Publicitat
Ciutat

Tornem al confinament comarcal aquest divendres

Un control recent de la Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d’Esquadra / LLUÍS FRANCO

El Procicat ha aprovat tornar al confinament comarcal a partir de divendres, segons ha confirmat el Govern en roda de premsa. La resolució actual, que permet sortir de la comarca amb el grup de convivència, havia d'estar vigent fins divendres a la nit, però el Procicat ha avançat la limitació de la mobilitat i entrarà en vigor la mitjanit de dijous a divendres.

El confinament comarcal durarà, d'entrada, fins el dilluns 19 d'abril. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit que la resposta és "obligada" davant l'augment de casos i que les mesures són les més "acurades, justes i imprescindibles" possibles.

El nombre d'ingressats als hospitals i a les UCI per covid-19 ha augmentat en els darrers dies i les previsions apunten a un empitjorament dels indicadors, entre els efectes que pugui tenir la Setmana Santa i l'infradiagnòstic d'aquests dies festius.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top