ESPORTS

Tres punts vitals per la supervivència a Fuenlabrada

Josu Ozkoidi pot ser el substitut del lesionat Cornud en el carril esquerre / Ll. Franco

El Sabadell és conscient que aquest divendres (19 hores) es juga tres punts transcendentals a l’estadi Fernando Torres davant el Fuenlabrada per mantenir molt vives les seves opcions de permanència. És el partit que obre una 35a jornada en la qual només es disputarà un duel directe de la zona baixa entre Lugo i Alcorcón (dissabte, 14 h). Hidalgo tindrà les baixes del sancionat Jaime Sánchez i el lesionat Pierre Cornud.

Si Edgar parlava de final, el tècnic arlequinat també ha reconegut que es tracta d’un partit “importantíssim i tres punts vitals. Som conscients, positivament, de què ens juguem i l’objectiu serà oferir la nostra millor versió i competir al màxim nivell davant un rival dur que té un potencial enorme i hauria d’estar més amunt a la taula. El Fuenlabrada és un equip que li agrada ser protagonista amb la pilota i també és molt fort físicament. Això ens obligarà a estar molt concentrats i cometre poques errades”, avisa.

Si a la Nova Creu Alta el conjunt arlequinat s’encalla, també l’equip madrileny ofereix unes estadístiques similars. De fet, només ha sumat una victòria més que el Sabadell com a local. Una altra dada: va complir mig any sense celebrar un triomf, entre l’1-0 a l’Albacete (26 de setembre) al 4-1 al Mallorca (29 de març). És el rei de l’empat, juntament amb el Real Oviedo, amb 16 taules. De totes maneres, ostenta una posició de relativa comoditat a la taula amb 43 punts i el seu primer objectiu és assegurar la permanència matemàtica. A la banqueta s’asseu un vell conegut de l’afició sabadellenca, l’exjugador arlequinat José Luis Oltra (91/92). El tècnic valencià ja suma més de 20 anys a les banquetes, acumulant una gran experiència a Segona A. Ha estat rival del Sabadell amb equips com el Llevant B, Deportivo, Mallorca o Recreativo.

Canvis

L’onze arlequinat oferirà novetats obligades per les baixes a la línia defensiva de Jaime i Cornud. Tot apunta al retorn de Grego Sierra a la titularitat mentre Josu o Héber -en funció del plantejament- són els candidats al carril esquerre. També té possibilitats de ser de la partida Álvaro Vázquez encara que Hidalgo prefereix guardar les seves cartes fins a última hora. Per cert, l’expedició arlequinada s’ha desplaçat a Madrid en un vol domèstic després que la LFP hagi tancat l’aixeta dels vols xàrter aquesta temporada. El duel serà dirigit pel col·legiat basc Jon Ander González Esteban, qui té un únic precedent amb el Sabadell: 3-2 al Camp d’Esports de Lleida de la temporada 16/17 a Segona B. Serà la primera visita oficial de l’equip arlequinat a Fuenlabrada.

Comentaris
To Top