ESPORTS

L’advocada d’Ubovic assegura que Gutiérrez es va dirigir al serbi com a “immigrant”

Víctor Gutiérrez, assenyalant amb el dit a Nemanja Ubovic / lluís clotet

L’advocada del jugador de l’Astralpool Club Natació Sabadell, Ivana Herak, ha assegurat aquest divendres al mitjà dels Balcans, Sportklub que el jugador del CN Terrassa, Víctor Gutiérrez, es va dirigir a Nemanja Ubovic com a “immigrant” de forma despectiva.

Aquestes declaracions s’emmarquen en el context de l’expedient informatiu que ha iniciat la Reial Federació Espanyola de Natació arran dels insults homòfobs del jugador de l’Astralpool durant el derbi de dissabte passat a l’Àrea Olímpica davant el CN Terrassa. No obstant això, el cas entra en un nou escenari després que l’advocada croata, en declaracions al mitjà balcànic, desmentís les acusacions de Gutiérrez: “El que va passar durant el transcurs del partit va ser un malentès”.

Tanmateix, l’advocada ha explicat que el seu client –Ubovic– no farà cap declaració pública fins a la resolució d’aquest procediment, que segons remarca Herak “les acusacions de Gutiérrez són totalment incorrectes. Ubovic mai va tenir la intenció d’insultar-lo per la seva orientació sexual”.

En la mateixa línia, un cop finalitzat el partit, i sempre segons la versió de l’advocada, ha afirmat amb duresa que “Gutiérrez va continuar provocant a Ubovic dient-li immigrant. Nemanja Ubovic és un jugador de waterpolo reconegut internacionalment que mai havia tingut casos de comportament inapropiat. En canvi, segons el que es diu a Espanya, Gutiérrez viu de publicacions sensacionalistes. A més hem rebut informacions que ens diuen que Gutiérrez ha infligit lesions que ningú ha denunciat per por”, ha finalitzat.

Ubovic, apartat per insults homòfobs

Comentaris
To Top