Ciutat

La vacunació massiva a la Pista d’Atletisme de Sabadell comença l’1 de juny

A partir de l’1 de juny, s’administraran entre 5.000 i 6.000 dosis diàries a la Pista

Preparatius a la Pista Coberta d'Atletisme per convertir-la en hospital / AJUNTAMENT DE SABADELL

La Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell es convertirà en un punt de vacunació massiva a partir de l’1 de juny. L’equipament disposarà de sis espais on s’administraran dosis, una zona de recepció i acreditació, una zona d’observació i un espai per a l’atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La pista es convertirà així en el punt de vacunació massiu per a tots els veïns de la regió sanitària Metropolitana Nord, que inclou els dos Vallesos, el Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs) i el Maresme.

Fins a 6.000 dosis diàries

A la pista s’hi administraran entre 5.000 i 6.000 dosis diàries, malgrat que els primers dies es començarà amb una capacitat inferior per assegurar el funcionament correcte de tots els circuits. La proposta inicial és obrir de dilluns a diumenge, de 8 h a 20 h, amb possibilitat d’ampliar fins a les 22 h, si cal. El ritme de vacunació vindrà determinat per la quantitat de vacunes disponibles, que és el mateix que ha fet que no es pugui obrir fins a l’1 de juny, tot i que l’equipament està a punt des que a principis d’abril de l’any passat es va convertir en l’hospital de campanya que mai s’ha hagut de fer servir.

Bus llançadora i aparcament

El regidor d’Habitatge i Acció Social, Eloi Cortés, remarca que “fa setmanes que treballem conjuntament amb el CatSalut per fer possible l’obertura de la Pista Coberta com a punt de vacunació massiva”, i afegeix que “a hores d’ara seguim treballant amb el CatSalut, l’ICS, el Taulí i el SEM per acabar de tancar l’operativa i aspectes fonamentals com són garantir l’accessibilitat en aquest espai”.

Entre les mesures que proposa el consistori, Transports Urbans de Sabadell (TUS) posarà en marxa un autobús llançadora gratuït des de l’estació de Sabadell Centre (Rodalies) amb una freqüència de 15 minuts. A més, s’ampliarà l’aparcament al camí de Can Quadres i l’avinguda de Pablo Iglesias, després de valorar la capacitat d’absorció de vehicles.

Comentaris
To Top