Ciutat

Un afectat per la vaga de Correus s’enfronta a un treballador i mossega un mosso fora de servei

Treballadors de la unitat de repartiment 4 (UR4) de Correus –en vaga indefinida des del 6 d’abril– denuncien que un dels usuaris afectats per l’aturada del servei va enfrontar-se un treballador de Correus. Segons denuncien treballadors de l’UR4, l’usuari reclamava la seva correspondència a l’oficina d’atenció al client del carrer de Boccaccio, “es va posar molt agressiu” i va enfrontar-se al treballador i va agredir un mosso d’esquadra fora de servei que els va intentar separar. L’home s’hauria desplaçat fins les instal·lacions per reclamar un paquet que no li havia arribat a casa. En dir-li que no el podien ajudar perquè l’element no es trobava a les dependències es va alterar, va propinar diversos cops al taulell i va intentar agredir un treballador. Un mosso fora de servei l’hauria intentat tranquil·litzar, però el va mossegar, confirmen fonts policials.Finalment, la Policia Municipal el va detenir.

“És un episodi molt greu, la vaga està tenint molta repercussió entre la ciutadania”, afirma la portaveu de l’UR4, que demana que Correus atengui les demandes de la plantilla. Els treballadors en vaga denuncien que l’empresa encara “no ha posat cap proposta a sobre de la taula”. I els paquets i la correspondència de la zona nord de Sabadell continuen amuntegant-se.

Els manifestants denuncien l’immobilisme de la direcció a l’hora de negociar les condicions laborals i reclamen a l’empresa que desbloquegi la vaga, que ja és objecte de múltiples queixes. “Ja hem rebaixat les nostres demandes inicials, però l’empresa no mou fitxa”, denuncia la portaveu de la unitat.

Repartidors de Sabadell reclamen a Correus que desbloquegi la vaga

Comentaris
To Top