Diners

Gabriel Fernàndez (ERC) demana reformular els projectes que Sabadell presenta als fons europeus Next Generation

En una trobada amb PIMEC Vallès Occidental, celebrada aquest divendres, Gabriel Fernàndez, portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell, demanà una reformulació dels projectes presentats pel govern PSC-Podem als fons europeus Next Generation. “Encaren els anys 20 del segle XXI -va advertir- amb propostes pròpies dels 2000”.

Fernàndez es va fer ressò de les propostes de PIMEC, coincidint en què aquests fons poden ser bon instrument de sortida de la crisi però han d’encaixar en l’acord Generalitat-Govern central. “El principal risc és que quedin en mans de grans empreses, i les pimes corren un risc elevat de quedar-ne fora”.

Èlia Soriano-Costa, portaveu adjunta, recordà que pimes i comerç de Sabadell encara no han rebut cap ajut directe per la crisi de la Covid del govern municipal.

La reunió va comptar amb la presència del diputat republicà al Congrés espanyol Joan Capdevila i del diputat al Parlament i ex alcalde de Sabadell Juli Fernàndez, que es van comprometre a defensar els interessos d’empreses i comerços a les seves respectives institucions.

Comentaris
To Top