Ciutat

Detinguts tres sabadellencs que amagaven en el seu cotxe esqueixos de marihuana fèrtil i sostrat

Els Mossos van detectar els sospitosos quan feien un control preventiu a Castellar / CEDIDA

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 13 de maig tres veïns de Sabadell de 35, 30 i 23 anys, per un delicte de tràfic de drogues. Els fets van succeir cap a les 17.45 h, quan una patrulla de Mossos feia un control preventiu a l’entrada de la urbanització Can Font de Castellar del Vallès i van aturar un vehicle amb tres ocupants. El cotxe anava carregat de sacs i els homes no van saber explicar als agents ni on anaven ni què portaven als sacs.

Durant l’escorcoll, els agents policials van localitzar a la butxaca d’un dels arrestats 3.060 euros en bitllets petits. Dins del vehicle duien 176 esqueixos de marihuana, un bidó de fertilitzant, cablejat per fer connexions elèctriques i diverses eines manuals i elèctriques de treball, tot material necessari per preparar una plantació de marihuana.

A més, sota el seient del conductor del vehicle hi havia un detector de radars, aparell que està prohibit i que el seu ús està sancionat. Els detinguts van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Sabadell, que va decretar llibertat amb càrrecs per als tres homes.

Comentaris
To Top