Diners

Endesa obre un nou punt de servei a la Ronda Zamenhof per a millorar l’atenció als clients

Exterior del nou punt de servei d'Endesa (CEDIDA)

Apropar l’atenció als clients i als ciutadans en general és l’objectiu primordial d’Endesa amb l’obertura a la Ronda Zamenhof, 100, d’un nou punt de servei a Sabadell.

A Catalunya, la companyia energètica disposa d’una xarxa comercial de 60 punts d’atenció presencial amb el suport de més de 200 professionals. El punt de servei de Ronda Zamenhof complementarà l’oficina comercial d’Endesa ubicada al carrer Sallarès i Pla, 5.

El nou punt de servei s’inscriu en l’obligació de donar resposta a la nova situació plantejada per la crisi de la Covid-19, que ha incrementat les consultes i la demanda de servei per part de clients i ciutadans.

Des de Ronda Zamenhof, “s’atendran sol·licituds d’informació i es gestionaran diversos aspectes relacionats amb el subministrament elèctric, com, per exemple, la contractació d’energia, mesures d’estalvi energètic, assessorament sobre millora de pautes de consum, informació sobre la factura…”.

“També es preveu atendre -com a la resta de punts de servei- consultes sobre les condicions que s’han de complir per poder-se acollir al Bo Social elèctric”, precisa.

El client podrà demanar cita prèvia i video-cita prèvia, per evitar cues i rebre un servei més personalitzat, al web d’Endesa (mercat lliure) o bé a Energia XXI (mercat regulat), o a les app ‘Endesa Clientes’ o ‘Energía XXI’.

INTERIOR DE L’OFICINA (CEDIDA)

Comentaris
To Top