Oci i cultura

Ricard Efa debuta com a novel·lista

Portada de la novel·la 'Les màquines del temps' / DS

El dibuixant sabadellenc Ricard Efa (Sabadell, 1976) ha sorprés a xarxes socials amb l’anunci del seu debut literari. O més aviat, com a novel·lista. I és que aquest 7 de juliol arribarà a les llibreries la seva primera narració escrita: Les màquines del caos. Publicada per l’editorial Mai Més, el llibre d’fa s’emmarca en ela ciència ficció en català.

A més a més, la també dibuixant i portadista sabadellenca Marina Vidal hi participa del projecte. Seva és la il·lustració de portada. “No hi vaig sol, m’acompanya la Marina amb aquest art esplendorós que embolica el llibre”. Igualment, José valenzuela ha donat forma de pròleg a les primeres pàgines del llibre. “Havien de ser ells dos, els primers que fa més d’un any van acceptar llegir el primer borrador. Estic molt emocionat!”, ha compartir Efa a xarxes socials.

El polifacètic Efa (esquerra) en un improvisat combat de garrotins amb un altre company de l’entitat La Sèpia Verda / VICTÒRIA ROVIRA

La darrera publicació d’Efa havia estat el còmic Django, que narra la vida del guitarrista gitano Django Reinhardt i amb el qual Efa ja ha guanyat dos importants premis a França i Brussel·les.

Una mirada (no gaire) paia al jazz gitano de Django

Comentaris
To Top