Ciutat

“Hi haurà un cicle bo de cinc anys”

Manel Rodríguez és el director general de la Immobiliària Salas. Amb vora 30 anys de funcionament, Salas s’ha convertit en un dels referents immobiliaris a Catalunya i a diversos punts d’Espanya, tot i que manté la seu a Sabadell. Actualment compta amb 140 treballadors, que esperen ampliar fins a 200 gràcies a la seva nova oficina, al carrer Reina Elionor 178, inaugurada aquest mes de juny.

Per què s’han decidit a obrir aquesta nova oficina? Malgrat l’any de Covid-19 que hem tingut, hem aconseguit mantenir una activitat molt forta, i a més hem decidit fer un esforç per millorar les condicions d’espai i treball de la gent. Aquesta situació que hem viscut ens ha fet adonar-nos que necessitem més espai de treball i més comoditat. Amb la nova Nau, de 700 metres, hem instal·lat 80 llocs nous de treball.

La Nau tindrà un paper específic dins l’empresa? És una oficina a on s’ubicaran tots els nostres serveis tècnics: aparelladors, arquitectes, tot l’equip de gestió i la nova constructora que hem muntat. Nosaltres treballem en l’àmbit de Catalunya i Balears, i ara també obrim oficina a Madrid per abastar tot el territori estatal. I amb aquestes oficines, nosaltres mantindrem els serveis centrals a Sabadell. Hem apostat per consolidar-nos aquí. Som l’única promotora que no està a la Diagonal de Barcelona. Estem molt a gust aquí a Sabadell, és casa nostra, i des d’aquí donarem servei a aquest creixement per tot l’Estat, començant per Madrid.

Ha influït la situació actual del mercat immobiliari? Tenim per endavant un cicle bo, amb cinc anys de creixement a on l’economia funcionarà bé, la gent es plantejarà l’habitatge d’una manera diferent i nosaltres continuarem generant activitat econòmica. En aquests anys hem après que un habitatge ha de ser una mica més gran del que pensàvem. Pensem que hi ha una evolució en la mirada de l’habitatge i nosaltres estarem produint els habitatges que la gent necessita.

Com veu el mercat immobiliari de Sabadell i la comarca? Veiem que es va fent habitatge, hi ha molta oferta a Sabadell, però creiem que està molt enfocada al segment mig-alt. Pensem que el mercat està bé, que hi ha demanda, que l’economia de la comarca funcionarà bé, però també que és necessari agilitzar els tràmits urbanístics per produir més sòl urbà i això permetrà edificar habitatges a un preu més assequible.

Quines perspectives de futur teniu? Prou bones. Estem amb més de 30 promocions de 1.800 habitatges en marxa a tota Espanya. Seguirem al marge de fons d’inversió, cobrint  la necessitat d’habitatge assequible, i  amb independència de marca, cosa que ens dona  un forat al mercat.

Comentaris
To Top