Publicitat
Diners

Moventis formarà conductors d’autobús en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell

Els signants de l'acord al Vapor Llonch (CEDIDA)

L’Ajuntament de Sabadell i Moventis, companyia pertanyent al grup vallesà Moventia, han acordat col·laborar en la formació de conductors d’autobús, amb el compromís de contractar el 40% de l’alumnat.

El curs, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per a l’habilitació de nous professionals, oferirà la formació requerida per a la presentació a les proves per a l’obtenció del carnet de conduir D i per als exàmens del CAP inicial (viatgers).

Un cop obtingudes les habilitacions, Moventis oferirà al 40% dels alumnes la possibilitat d’incorporar-se a la companyia (que es dedica al transport regular, discrecional, bicicleta pública i serveis turístics) amb un contracte indefinit.

Van rubricar el conveni, al Vapor Llonch, la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González; la VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, Sílvia Martí, i el responsable de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC, Àlex Llovet.

MILLORS PROFESSIONALS

“Desitgem -va manifestar González- que aquesta col·laboració público-privada sigui l’inici d’un camí que permeti formar més i millors professionals i, a la vegada, donar una oportunitat laboral a persones que estan en situació d’atur i en recerca de feina”.

“Estem molt satisfets -va precisar Martí- amb aquesta iniciativa que posem amb marxa amb l’Ajuntament de Sabadell i que compleix un dels nostres valors fundacionals com empresa, com és el d’estar al costat de les persones i contribuir a construir una societat millor amb accions com aquesta que iniciem, per impulsar la formació i la inserció de la ciutadania al món laboral en el sector de la mobilitat”.

Els interessats en aquesta activitat s’han d’inscriure al portal Sabadelltreball.cat. L’Ajuntament col·laborarà amb Moventis en el procés de selecció dels candidats i el seguiment de la formació, cedint l’espai necessari per dur a terme el curs.

Publicitat
Comentaris
To Top