Publicitat
Diners

Masquebici, empresa experta en ‘mountain bike’, tria Sabadell per obrir la seva primera botiga

Taller mecànic de Masquebici (J.MARTÍN)

La catalana Masquebici, la única empresa del món dedicada a la reparació de la bicicleta i la preparació física i mental del ciclista, ha obert la seva primera botiga a Sabadell, al carrer d’Anselm Turmeda, 15.

Jordi Carreras, nascut a Sant Llorenç Savall i sabadellenc de sentiment, és fundador i director de Masquebici, empresa que ha establert la seva seu social al nou local. “Tenim -explica- més d’una dècada d’experiència en el món de les competicions de MTB (mountain bike o bicicleta tot terreny) a nivell nacional i internacional”.

D’inici, “ens vam especialitzar en serveis de mecànica i massatge als ciclistes, durant totes les etapes, a les principals competicions: Titan Desert Marroc, Andalucia Bike Race, Belgian Mountainbike Challenge, Alpen Tour Trophy… Actualment, treballem a 17 països de tot el món, encara que un 60% dels nostres clients són catalans. Catalunya suposa el 80% del mountain bike espanyol”.

Ara, Masquebici dóna un pas endavant i tria la nostra ciutat com a punt de partida d’un nou projecte. “El local de Sabadell no és exactament una botiga, no venem; és un taller especialitzat en reparació i manteniment de bicicletes de tot tipus. A més, treballem la biomecànica, adaptant la bicicleta al cos del ciclista; la fisioteràpia, que treballa només el cos, i l’entrenament personal, de cara a la competició”.

REPTE PERSONAL

Masquebici Sabadell és un centre de 1.000 metres quadrats dedicat íntegrament al ciclista i la seva bici, atès per un equip de 6 persones. “La nostra experiència, professionalitat i contacte permanent amb el ciclista ens permet saber o oferir el que cada persona necessita en cada carrera”.

“El nostre lema és ‘Ajudar al màxim al ciclista’, competeixi o no, perquè pugui assolir el seu repte personal. Per això els nostres serveis es caracteritzen per ser totalment subjectius i personalitzats”.

Aquest és un projecte amb una important inversió que compta amb el suport del Grup ADI i que vol tenir continuïtat amb noves obertures gràcies al suport de clients i col·laboradors. “Aquest és un món -la bici- que va a més i en el qual volem seguir sent un veritable referent”.

La inauguració de la botiga-taller de Masquebici ha tingut lloc aquest dijous amb la presència de clients, proveïdors i amics.

Jordi Carreras, en el centre, amb els seus col·laboradors (J.MARTÍN)

Publicitat
Comentaris
To Top