Vallès

Sense Festa Major a Polinyà per segon any

Imatge d’arxiu de la Festa Major de la ciutat / lluís franco

Totes les activitats de la Festa Major de Polinyà, que s’havia de celebrar del 9 al 12 de juliol, queden suspeses per culpa de l’increment de contagis generalitzat. Només en manté l’acte en memòria de les víctimes de la Covid-19 i d’agraïment als serveis essencials i els voluntaris que han prestat els seus serveis durant la pandèmia. És el segon any seguit que el municipi es queda sense la celebració, el mes de juliol.

Davant el creixement exponencial dels contagis de les darreres setmanes, les autoritats sanitàries han anunciat noves restriccions com, per exemple, que en aquelles activitats de més de 500 persones sigui obligatori un test d’antígens dotze hores abans d’accedir-hi, una PCR o bé tenir el certificat de pauta completa de la vacuna. Aquestes mesures entraran en vigor el cap de setmana i, en principi, seran vigents durant dues setmanes més.

La mesura ha fet inviable que es pugui celebrar la Festa Major que hi havia prevista, ja que les restriccions han arribat només uns dies abans de la festa. Això, segons ha comunicat el consistori, no ha deixat “el marge suficient per adaptar les activitats o programar-ne d’altres”.

Ara bé, està previst que les activitats s’ajornin per a després de l’estiu, si la situació epidemiològica ho permet, tal com afirma l’equip de govern.

D’altra banda, l’Ajuntament ha lamentat l’afectació que la decisió tindrà per als proveïdors, actors culturals i la restauració del municipi.

Comentaris
To Top