Ciutat

Mil euros pel millor cartell de la Festa Major de Sabadell 2024: vols participar?

Ja s’ha obert el període per presentar propostes

El concurs per triar el cartell que anunciarà la Festa Major de Sabadell 2024 ja ha obert el període per presentar-hi propostes. El certamen l’organitza Transports Urbans de Sabadell (TUS) com a empresa col·laboradora de la festa gran de la ciutat. La presentació de treballs es podrà fer fins al 31 de maig i enguany es valorarà que en els cartells aparegui alguna referència al fet que Sabadell és, durant 2024, la Capital de la Cultura Catalana.

Qui pot participar-hi?

Enguany s’atorgarà un únic premi, dotat amb 1000 euros. Al concurs hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2023-2024 que estiguin cursant ensenyaments reglats de grau o de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. També exalumnes graduats en aquestes escoles i en aquests nivells durant el curs 2022-2023. Igualment, hi poden optar estudiants de Sabadell matriculats el curs 2023-2024 que estiguin cursant ensenyaments reglats de grau o de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny en altres escoles d’art.

Així mateix, en aquesta edició s’obre la possibilitat a la participació en el concurs de professionals de la il·lustració i del disseny gràfic (de Sabadell o que desenvolupin a la ciutat la seva professió).

Cada participant pot presentar un màxim d’un treball. Les obres han de ser originals, inèdites i dissenyades per a l’ocasió. Entre les especificacions del disseny, la proposta ha de transmetre una imatge de festa i participació, amb un missatge positiu, dinàmic, optimista i de comunitat, a la vegada que ha de funcionar com a cartell publicitari a la via pública. També es valorarà que la proposta tingui en compte la imatgeria popular de Sabadell i que sigui inclusiva en tots els sentits. En aquest enllaç s’especifiquen totes les bases del concurs. Si vols participar, fes clic a la imatge.

Cartell Festa Major Sabadell 2024

Comentaris
To Top