ESPORTS

Joseba Muguruza: “Puc jugar a la posició que faci falta”

Muguruza juntament amb Bruno Batlle, José Manzanera i Genís García / Lluís Franco

El nou Josu Ozkoidi. Nascut al País Basc, fet a la Real Societat i la transformació d’atacant a carriler. Aquesta és la targeta de visita de Joseba Muguruza, presentat aquest migdia com a nou jugador del Centre d’Esports. La cita s’ha dut a terme al Municipal de Ca n’Oriac amb la presència dels nens i nenes que participen en el prestigiós Campus d’estiu dels germans Garcia Junyent. L’excapità Genís Garcia ha participat també de l’acte juntament amb el director general, Bruno Batlle, i el director esportiu, José Manzanera. Bruno Batlle ha agraït al Sabadell Nord per cedir les instal·lacions i continuar amb un gran tracte que vincula a totes dues institucions.

També s’ha mostrat molt content pel fet que Joseba Muguruza ja sigui oficialment futbolista del club. El futbolista ha dit que arriba amb “moltes ganes de començar a treballar i retornar la confiança que el club ha dipositat en mi”. El carriler basc assegura que està “molt il·lusionat amb el nou projecte” i no té dubtes de poder “aportar el millor per a aconseguir els objectius”.

“Tots estem a la disposició de l’entrenador per a jugar en la posició que faci falta”, ha assegurat Joseba en referència a les inevitables comparacions amb Josu Ozkoidi i la manera de jugar que tenen tots dos. “Encara no m’he entrevistat amb Antonio Hidalgo, però tinc moltes ganes de fer-ho i posar-me a treballar com més aviat millor” ha conclòs Joseba.

El director esportiu José Manzanera, també ha volgut destacar la predisposició de Joseba Muguruza per incorporar-se al club i ha argumentat el perquè del seu fitxatge: “És un jugador que ja estava en la mira del club per la seva projecció ofensiva i per la seva capacitat de poder ocupar posicions ofensives, tant com a mitja punta, com en una banda o en el carril”.

Respecte al mercat de fitxatges el director esportiu ha explicat que no sempre depèn del club, però al seu torn assegura que aniran arribant diverses incorporacions perquè des de la directiva tenen clar quin tipus de perfil futbolístic és el que busca el cos tècnic. No obstant això, ha volgut posar en dubte la possibilitat d’incorporar a Ignasi Vilarrasa, del Valladolid Promeses. “Cada estiu surten rumors i en aquest cas és una cosa que les xarxes socials han publicat”, ha comentat. Amb relació a les possibles renovacions d’Adri Cuevas o Undabarrena, Manzanera no ha volgut ser tan concret, ja que continua sent una incertesa per a tots, però garanteix que “anem avançant a poc a poc”.

Per a concloure ha manifestat les seves ganes, i les del cos tècnic d’Hidalgo i companyia a analitzar les possibilitats dels futbolistes juvenils del club els qui travessen molts d’ells un gran moment i “veure què és el que poden aportar i que és el que no”.

Comentaris
To Top