Ciutat

Les notícies de Sabadell, per WhatsApp i Telegram

El WhatsApp del Diari / D.S.

A la ciutat passen coses constantment. Per això és aquí el Diari de Sabadell, per informar-te sobre tot el que passa al nostre municipi. Per no perdre’t res, pots rebre les notícies del Diari al teu mòbil, de manera que seràs el primer a llegir les notícies més rellevants.

Si vols rebre les notícies per WhatsApp, el sistema d’inscripció és molt senzill:

  • Agrega el número del D.S., el 682 146 542 a la teva agenda de contactes
  • Envia un missatge a aquest número indicant la paraula ALTA

I si prefereixes rebre-les per Telegram, el procés és aquest:

  • Subscriu-te al canal del Diari de Sabadell amb un clic: https://t.me/diaridesabadell o busca Diari de Sabadell al cercador de l’aplicació

Aquests serveis són una part més de l’engranatge del D.S., que comença amb les notícies instantànies al web www.diaridesabadell.com i continua amb els temes més destacats i treballats en profunditat a l’edició impresa. El minut a minut de la ciutat el pots seguir a les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram. I per conèixer les claus del dia quan et llevis, també et pots subscriure al butlletí matinal ‘Bon dia, Sabadell‘, que enviem diàriament a les 8.30 h.

Comentaris
To Top