Ciutat

Els Mossos detenen quatre persones per robar en un domicili del Centre

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat quatre persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un domicili del Centre de Sabadell. Eren dos homes de 19 anys, veïns de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, i dues dones de 19 i 24 anys i veïnes de la ciutat vallesana.

Els fets es van produir el mateix dia, al voltant de les 5.30 h, al carrer de Riego quan els agents van ser avisats per un robatori en una casa. Els propietaris van explicar a les forces de l’ordre que havien vist com quatre persones sortien del domicili amb el seu televisor a les mans. Els lladres havien escalat fins a una de les balconades i van accedir a la casa després de trencar la reixa i un vidre. Dins de l’habitatge, els agents van veure mobles i armaris oberts.

Després van iniciar una recerca per la zona per tal de localitzar els presumptes autors. Quan van arribar al carrer d’Alemanya van veure un grup de quatre persones assegudes en un banc i darrere amagaven un televisor que coincidia amb el sostret. De fet, el propietari va reconèixer l’aparell electrònic. Per tot això, els agents van detenir al grup per un robatori amb força.

Els quatre arrestats van passar a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris
To Top