Publicitat
ESPORTS

Ramon Salmurri: “Canviarem la metodologia de treball per ser més competitius”

Ramon Salmurri, també periodista a Catalunya Ràdio, agafa les regnes del conjunt arlequinat / CEDIDA

Nova etapa. El Creu Alta Sabadell Handbol ha oficialitzat el nom del tècnic que substituirà Sergi Cifré a la banqueta. Es tracta de Ramon Salmurri, qui compagina la seva tasca de periodista esportiu a Catalunya Ràdio amb les tasques d’entrenador d’handbol. La temporada anterior va dirigir mitja temporada el Sant Vicenç a Primera Nacional i anteriorment ha estat a les banquetes del Valldoreix (femení i masculí) o el Sant Cugat, on es va retirar com a jugador després de formar-se a la base del Granollers.

Com arriba la seva connexió amb el Creu Alta? “Amb l’Eloi Vila –director esportiu del club arlequinat– havíem coincidit com a companys i rivals a les pistes i aquesta relació s’ha mantingut amb el temps. En alguna ocasió ja em va parlar de venir al Sabadell, però no va sorgir i ara ha estat el moment adequat. Vam parlar, jo li vaig transmetre la meva proposta i ens vam posar d’acord”, explica Ramon Salmurri.

Canvis importants
És evident que s’obre una nova etapa i Salmurri té clar que hauran de canviar algunes coses. “No estic dient que es fessin malament abans i m’agradaria destacar la gran feina que va fer Sergi Cifré. Però si volem consolidar el club a una categoria tan exigent com la Primera Nacional i ser més competitius, calia fer canvis. És clau entrenar tres dies a la setmana i no només dos. Això ens permetrà aplicar una metodologia de preparació amb més ritme.

També es produiran canvis a la plantilla. “Han marxat cinc dels sis màxims golejadors de l’equip la passada temporada –s’han confirmat les baixes de Jacobo, Albert Miquel, Isidre, Martí Palet–, però tenim una columna vertebral i es tracta de potenciar-la”. La pretemporada començarà l’última setmana d’agost. A títol personal suposa un repte “molt engrescador. Em fa una enorme il·lusió dirigir un equip com el Creu Alta i lluitar per la seva consolidació a Primera. Una de les coses que més desitjo és jugar el derbi davant l’OAR Gràcia amb públic. Considero que és molt important per a la ciutat tenir dos equips de Primera Nacional”.

El Creu Alta Sabadell Handbol prescindeix del tècnic Sergi Cifré

Publicitat
Comentaris
To Top