ESPORTS

El segon del dia: Facundo García signa amb el CE Sabadell

Facundo García amb la samarreta del CD Leganés | CD Leganés

Un altre més. Per descomptat José Manzanera s’ha pres molt de debò el mercat de fitxatges durant aquest estiu i, per això, el CE Sabadell incorpora un nou futbolista a la plantilla. Es tracta de Facundo García, argentí categoria 99 que arriba procedent del Leganés, malgrat que el seu últim equip ha estat el València Mestalla, on ha romàs a préstec durant aquesta última temporada.

García ha estat part de les categories inferiors del Boca Juniors fins a 2015, quan s’ha incorporat a Olimpo de Bahía Blanca, club situat en el sud de Buenos Aires.

Al març de 2018 ha debutat en la Primera Divisió argentina i mesos més tard ha fitxat pel Leganés. En aquell any, Facundo ha estat convocat a la selecció argentina Sub-19 amb la qual ha disputat els Jocs Sud-americans 2018.

No obstant això, tan sols aterrar, l’argentí s’ha anat cedit a l’AEK Larnaca xipriota, on ha estat a les ordres del seu nou entrenador, Antonio Hidalgo. Allí ha disputat 43 partits i s’ha estrenat a Europa League.

A l’octubre del 2020 s’ha incorporat al València Mestalla, on ha disputat durant aquesta última temporada la Segona Divisió B. Ara també arriba cedit al CE Sabadell, que s’assegura un migcampista sub-23 de qualitat, de gran contundència i amb la capacitat d’abastar molt de camp. Facundo es posarà a la disposició d’Hidalgo aquest pròxim dilluns en el stage a la Vall d’en Bas.

Comentaris
To Top