ESPORTS

César Morgado tanca la defensa del Sabadell 21/22

César Morgado abans del primer entrenament amb el Centre d'Esports / CEDIDA

La posició de central és fonamental en el sistema d’Antonio Hidalgo i l’arribada de César Morgado així ho confirma. Un futbolista de contrastada experiència a la categoria que apuntala definitivament la línia defensiva. César Morgado era un dels principals objectius de la secretaria tècnica arlequinada, però el fet de tenir un any més de contracte amb el seu club, el Badajoz, dificultava l’operació. S’ha hagut de madurar i, a més, les circumstàncies del club extremeny, amb el seu president a la presó i una gran incertesa institucional, han afavorit els interessos del Sabadell.

L’acord de rescissió va permetre anunciar diumenge mateix la seva incorporació al club arlequinat. Ahir va superar la revisió mèdica i ja va incorporar-se als entrenaments en la sessió de tarda encara que només va fer exercicis al nou gimnàs del club a la Nova Creu Alta. Destaca per la seva envergadura física (1,85 m). Això el converteix en un home perillós també en el joc aeri d’atac. Amb el Badajoz va marcar 6 gols en tres temporades.

Acumula gairebé 200 partits a la Segona B repartits entre Còrdova B , Mérida, Cultural Leonesa, Villanovense, València Mestalla i Badajoz, on ha militat les tres darreres temporades, essent el capità i fregant l’ascens a la lliga Smart Bank. La passada temporada es va quedar molt a prop, però l’Amorebieta els va barrar el pas en el mateix Nuevo Vivero. Tornarà a coincidir, ara en el vestidor arlequinat, amb el porter Kike Royo, un fet que afavorirà la integració d’ambdós jugadors. Es coneixen a la perfecció.

El pare va jugar a la Nova Creu Alta
És català perquè va néixer a Barcelona quan el seu pare, Sergio Morgado, defensava la samarreta de l’Espanyol. Però on va jugar més partits va ser a les files de l’At. Madrid i com a curiositat, un d’ells va ser a la Nova Creu Alta la temporada 87/88 a Primera Divisió (1-1). Va ingressar al terreny de joc en el minut 44 per la lesió d’Andoni Goikoetxea. Sergio es va retirar en el Badajoz i el seu fill ha seguit els seus passos. Amb 28 anys, aspira a jugar en el futbol professional. En principi, hauria de convertir-se en una peça important. Ara mateix Aleix Coch, Guillem Molina i el lesionat Iago Indias completen aquesta demarcació.

La defensa es continua reforçant: arriba César Morgado al CE Sabadell

Comentaris
To Top