Oci i cultura

La ‘rentreé’ porta Albert Pla, ‘Tenet’ i actes a les llibreries

Albert Pla, interpretant ‘Miedo’ a La Faràndula / V. ROVIRA

La vida no s’atura tampoc a l’estiu. Ni la cultural. Una altra cosa és que estiguem a les darreries d’agost i el cinema a la fresca acomiadi la seva temporada del 2021.

Aquest dijous podrem veure Tenet, el blockbuster de Christopher Nolan que passaran a l’escola Calvet d’Estrella (carrer de Montblanc). Divendres és el torn d’Especials, subtitulada al català, al pati de l’escola Juan Ramón Jiménez, a partir de les 22 h.

Pel que fa a la música, el cantant folk Carles Belda enfronta aquests dies els darrers concerts del mes, amb actuacions a Tornabous (Urgell), La Baronia de Rialb (Noguera) i Sant Hilari Sacalm (la Selva).

A més a més, la banda Alma de boquerón protagonitza aquest diumenge les tardes musicals del bar i restaurant La Capella de Can Gambús. Faran ballar el públic -això segur– a partir de les 19.30 h.

D’altra banda, el músic sabadellenc Albert Pla torna el setembre als escenaris. Ho farà amb la reposició del seu espectacle Miedo, del 16 al 19 de setembre a la Sala Barts de Barcelona. 

Pel que fa a la literatura, ja s’anuncien les primeres presentacions de llibre. El 4 de setembre arrenca Librerío de la Plata, amb la presència de Fernanda García Lao i el seu llibre Nación vacuna. 

Mentre que el dia 16 serà el torn de Mayca Martínez Victoria i Rafael Peñas Cruz, que presentaran Una imagen y mil palabras a La Llar del Llibre.

Comentaris
To Top