Ciutat

Canvien la porta d’accés al Despatx Lluch per les obres al carrer de la Indústria

El Servei d’Atenció Ciutadana del Despatx Lluch ha canviat temporalment la ubicació de la seva entrada. Fins ara l’accés era pel carrer de la Indústria (Centre), però les obres que s’estan fent en aquesta via obliguen a traslladar l’entrada al carrer de Sant Cristòfol, a escassos metres.

Les obres del carrer de la Indústria van començar el passat 31 d’agost i tenen una durada prevista de 7 mesos, de manera que haurien d’estar enllestides el març de l’any que ve. Els treballs permetran que el primer tram, que va entre els carrers de Sant Joan i Sant Llorenç, tingui prioritat per a vianants i només hi podran circular els veïns que tinguin aparcament en aquella zona així com els serveis d’emergències i els vehicles de càrrega i descàrrega. L’espai serà de plataforma única i es mantindrà l’actual arbrat. S’hi crearan espais d’estada amb mobiliari urbà entre els arbres i nous parterres.

Mentre durin les obres, els veïns amb gual al tram afectat poden estacionar gratuïtament a la zona blava del voltant, on tenen diferents carrers per aparcar i el pàrquing del Vapor Turull al carrer de la Creueta.

Comencen les obres per transformar el carrer de la Indústria

Comentaris
To Top