Publicitat
Ciutat

Unes 400 persones protesten contra la detenció de Carles Puigdemont a Sardenya

Més de 400 persones s’han concentrat a la plaça de Sant Roc contra la detenció de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Sardenya (Itàlia). Puigdemont ha passat la darrera nit a la presó, d’on ha sortit en llibertat sense càrrecs a les 18 h.

La convocatòria s’ha fet des del món independentista a les 20 h davant de tots els ajuntaments catalans, amb l’ANC, Òmnium Cultural i el Consell per la República al capdavant. A Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), Maties Serracant (Crida) i Francesc Baró (Junts) han llegit un manifest en què han reclamat la llibertat de Puigdemont i de la resta de represaliats pel procés.

Serracant, Fernàndez, Baró, Berbel i Mira, llegint el manifest conjunt a Sant Roc / LLUÍS FRANCO

Unes 400 persones han participat en la protesta davant de l’Ajuntament / LLUÍS FRANCO

Teresa Mira, de l’ANC, aixeca un cartell amb la cara de Carles Puigdemont i el text ‘Never surrender’ (mai et rendeixis) / LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top