Publicitat
Ciutat

Descoberta la placa commemorativa del Tallaret d'Honor Extraordinari de la Creu Alta

La placa dona un reconeixement "a totes les persones, professionals i voluntàries, que han actuat contra els efectes de la pandèmia de la Covid-19” / LLUÍS FRANCO

Cap de setmana intens per a l'Associació de Veïns de la Creu Alta. La celebració de la 34a edició de l'Aplec de Jonqueres ha estat carregat d'activitats tant dissabte com diumenge i encara queda un concert final al pati d'El Tallaret el pròxim dijous 30 de setembre. La més especial de totes va tenir lloc ahir a la tarda. Es va presentar al públic la placa commemorativa del Tallaret d'Honor Extraordinari de la Creu Alta, que dona reconeixement "a totes les persones, professionals i voluntàries, que han actuat contra els efectes de la pandèmia de la Covid-19”.

La pubilla de Sant Vicenç de Jonqueres dona a conèixer la placa commemorativa del Tallaret d'Honor / LLUÍS FRANCO

La placa, situada a la plaça de la Creu Alta, es tracta d'un agraïment que es volia organitzar durant la Festa Major del barri, que va tenir lloc el mes de maig, però no es va dur a terme per la incidència del coronavirus i les mesures restrictives que hi havia en aquell moment. Dit això, a l'acte van assistir l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, la regidora del Districte 2, Laura Reyes, la presidenta de l'Hospital Parc Taulí, Mariona Creus, entre altres personalitats. La música de l'Escola de Música de la Creu Alta va acompanyar tots els parlaments.

La presidenta del Taulí, Mariona Creus, pren la paraula en un moment de l'acte / LLUÍS FRANCO

Múltiples activitats durant tot el cap de setmana

Així mateix, a banda de la descoberta de la placa, també hi ha hagut activitats amb molt bona acollida. Dissabte al matí es va organitzar un recorregut pels carrers del barri per celebrar el Memorial Manel Galícia i, avui, ha tingut lloc la plantada d'un nou arbre, jocs d'entreteniment catalans i la missa de campanya. A més, també s'han celebrat els tradicionals concursos de paelles i ratafies, que han acabat amb el dinar de l'Aplec. El programa de la 34a edició de l'Aplec de Jonqueres finalitzarà dijous vinent amb música en directe a El Tallaret.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top