ESPORTS

La ‘bogeria’ d’Esteve Calzada és una realitat: 5.000 socis

Un rètol dels '5.000 arlequinats' enganxats a la ciutat / Lluís Franco

Ja és oficial. El Centre d’Esports ho ha anunciat poques hores abans de l’inici del partit contra el Vila-real B: “ja som 5.000 socis”. El club ha assolit una xifra que semblava una quimera fa uns mesos, després del descens i un any i mig sense poder accedir a l’Estadi a causa de les restriccions de la pandèmia. “Arribar als 5.000 socis no és una bogeria”, proclamava el president del Consell d’Administració del Centre d’Esports, Esteve Calzada, en l’acte de presentació de la campanya de socis, acompanyat de la vicepresidenta i responsable de l’àrea de màrqueting, Anna Navés, i el capità Lino Gutiérrez, qui ha donat nom a la graderia del Gol Sud.

L’increment d’abonats ha estat meteòric, amb més de 1.500 noves altes. Una situació insòlita i que significa un rècord militant a Segona A i la tercera categoria del futbol estatal (abans Segona B i ara Primera RFEF). El topall superava amb prou feines els 4.000 abonats. Només en l’última etapa a Primera Divisió (86/88) hi ha indicis d’una xifra superior -no consten dades oficials- propera als 6.000 socis. La clau de l’èxit ha estat la feina incansable dels últims anys amb un clar objectiu: connectar amb la ciutat. Precisament el vídeo que ha servit per anunciar-ho s’ha fet en diferents punts de Sabadell i també es poden veure rètols amb el famós lema: ‘5.000 arlequinats’.

S’ha completat una de les potes claus del ‘Pacte Tornarem’ que va anunciar Esteve Calzada aquesta temporada: l’àmbit social. El pas més important és que aquests 5.000 socis siguin actius i en la seva majoria donin suport a l’equip en els partits a la Nova Creu Alta amb l’objectiu de redreçar el rumb de l’inici de lliga i aspirar al retorn al futbol professional.

Comentaris
To Top