Publicitat
Ciutat

Les operacions a l’Aeroport creixen prop d’un 5% en relació al mateix període del 2019

L'Aeroport de Sabadell, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

Millor que abans de la pandèmia. L’aeroport de Sabadell confirma el bon estat de salut millorant prop d’un 5% (4,9%) en relació amb les operacions realitzades fins al setembre d’enguany en comparació al mateix període del 2019.

A dia d’avui, l’Aeroport se situa entre els 8 primers aeròdroms amb més nombre d’operacions d’arreu de l’Estat.  Un indicador inequívoc del creixement que darrerament està experimentant l’aeròdrom de la ciutat, segons dades d’Aena, que situa per sobre les 40.000 operacions (40.134) durant aquests nou mesos, un 41% més respecte a l’any Covid-19.

Si es mantenen aquests registres, tenint present que progressivament les hores de sol van disminuint, l’Aeroport podria superar les 50.000 operacions anuals, una xifra rècord. Pel que fa a les dades estrictament d’aquest passat mes de setembre, l’Aeroport va fer 3732 operacions, un lleuger descens respecte al mateix període del 2020 (-15,3%) i 2019 (-16,6%).

Tot i aquesta davallada en el nombre d’operacions, l’aeròdrom sabadellenc es manté com un dels aeroports dedicats explícitament a l’aviació en general amb més nombre d’operacions, només superat per Madrid-Cuatro Vientos, amb 5.469 operacions, i per davant de Son Bonet (1.175).  D’altra banda, i pel que fa al nombre de passatgers durant aquest mes de setembre, els indicadors també han estat positius, amb un lleuger augment (0,4%) respecte al mateix període del 2019. Fins al dia d’avui, han passat per l’Aeroport de Sabadell un total de 3.854 passatgers.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top