Ciutat

Entren a robar a la botiga Apple de la Rambla de Sabadell

Un operari arregla aquest matí els vindres trencats a Intecat / VICTÒRIA ROVIRA

Aquesta nit de dissabte a diumenge ha tingut lloc un nou robatori a la coneguda botiga Intecat, concessionari d’Apple, de la Rambla de Sabadell. Els lladres han utilitzat el mètode de l’allunatge, és a dir, han trencat els vindres de la tenda utilitzant dos cotxes robats (vegeu la imatge) i hi han entrat per intentar furtar els productes a l’exposició al públic més accessibles. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell s’han desplaçat fins a l’establiment després de rebre un avís de matinada.

La Policia ha precintat el recinte de la botiga / VICTÒRIA ROVIRA

Un agent impedeix el robatori

De fet, ha sigut un agent de Policia Municipal, ubicat a l’Ajuntament, qui ha frustrat el robatori a la botiga. Ha sentit el soroll de l’encastament contra la tenda i s’ha apropat a la zona. La seva presència ha provocat la fugida dels lladres i ha impedit que entressin al magatzem, on tenien previst dur a terme el robatori. L’agent ha demanat reforços i ha intentat aturar-los. A més, ha pogut agafar les matrícules dels vehicles, que es troben en cerca. La investigació ha passat a mans dels mossos d’Esquadra.

No és, doncs, la primera vegada que entren a robar a Intecat. En la seva ubicació actual, a la Rambla, ja va patir un furt el passat mes de febrer. El modus operandi dels lladres ha sigut sempre el mateix, el de l’allunatge.

Operaris treballen per arreglar els desperfectes / VICTÒRIA ROVIRA

Robatori de mòbils durant la nit a la botiga Intecat de la Rambla de Sabadell

Comentaris
To Top