ESPORTS

El ‘tie-break’ condemna els dos equips del Club Natació Sabadell

Els dos equips sèniors de vòlei del Club Natació Sabadell han perdut en els seus desplaçaments a Mallorca i Sòria en la SuperLliga-2, però ambdós plantant cara a rivals semiprofessionals. De fet, han cedit en el definitiu ‘tie-break’ després d’igualar a dos sets. El masculí, amb David Martín a la banqueta en substitució de Jordi Fernández, de baixa per la seva paternitat, ha tingut el partit a les mans a la pista del V. Muro.

Amb un 18-25 ha començat manant amb autoritat. La reacció local ha estat contundent (25-11), però el tercer set ha tornat a tenir color sabadellenc (21-25) i donava la possibilitat de sentenciar en el quart set, aprofitant la pressió del Muro. Ha estat molt igualat i els nedadors han tingut opcions, però finalment l’ofici local s’ha imposat (25-22) forçant el ‘tie-break’ i com va passar la setmana passada, ha sortit creu (15-13). El consol ha estat el punt per perdre 3-2 i ja en suma dos a la classificació.

També ha sumat el seu primer punt a la SuperLliga-2 el conjunt femení en la seva sortida a S`0ria. El duel semblava decantar-se clarament del cantó local amb un doble 25-15, però les noies d’Alberto Avellaneda han reaccionat per endur-se el tercer (20-25) i quart set (25-27), demostrant una gran capacitat de sacrifici i lluita. El premi, però, no ha estat complet, ja que en el ‘tie-break’ l’equip sorià ha demostrat el seu gran nivell per guanyar amb solvència (15-8). De totes maneres, el Club Natació mai ha abaixat els braços i això permet ser optimistes en una competició molt dura.

Comentaris
To Top