Ciutat

Tres empreses opten a gestionar el Gimnàs Municipal

Aquest dimarts a la mitjanit es va acabar el període de sol·licituds per optar a la gestió del Gimnàs Municipal

EL GIMNÀS CANVIARÀ DE GESTIÓ A PARTIR DE L’1 DE GENER / V. ROVIRA

El Gimnàs Municipal tindrà nova gestora a partir del 2022. Tres empreses –si res no es torça, divendres es farà públic el seu nom– han presentat la seva candidatura, segons fonts municipals, per ser la gestora de l’espai esportiu, per a un període màxim de quatre anys.

En el cas que es presentin al·legacions o reclamacions durant els pròxims tres dies hàbils, comptant-se com a tal des d’ahir dimecres, es prorrogarà l’anunci de l’empresa o entitat fins d’aquí a tres setmanes.

En qualsevol cas, i independentment de si el procés es demora uns dies més, la participació de tres empreses evita iniciar un nou concurs públic, amb la redacció d’unes noves bases, i assegura, finalment, la continuïtat de l’activitat esportiva al Gimnàs Municipal a partir de l’1 de gener.

Un any del tancament fallit

El pròxim 24 de novembre farà un any de l’inici del serial amb l’anunci del tancament del Gimnàs Municipal a partir del gener del 2021, que deixava més de 400 abonats sense servei perquè s’havia produït “una baixada progressiva dels abonats els últims temps, que arriba a un 45% menys que fa cinc anys, cosa que fa inviable continuar mantenint la concessió fins ara”, explicava aleshores el consistori.

Pocs dies després, i coincidint amb el ple municipal del desembre del 2020, el govern, a través de la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Laura Reyes, assegurava que “no tanquem el Gimnàs per un problema de despesa. No té sentit oferir una cosa que ofereix el privat. Ara mateix estem en un sistema d’alegalitat que no és correcte”.

Aquesta afirmació provocaria que el principal grup de l’oposició decidís convocar una moció sobre el futur de l’equipament, que gràcies al suport de Podem, Crida i Ciutadans, i l’abstenció de PSC i Junts per Sabadell s’aprovava la continuïtat. Ara, onze mesos després, sembla que s’arriba al final d’aquest serial.

Obert el termini de sol·licituds per a la gestió del Gimnàs

Comentaris
To Top