BARBERÀ

Detenen un jove per robar amb força quatre vegades a la mateixa botiga de Barberà del Vallès

/Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 23 anys com a presumpte autor de set robatoris amb força en comerços de Barberà del Vallès, quatre dels quals a la mateixa botiga. Els robatoris van tenir lloc entre juliol i setembre i l’home va sostreure 1.230 euros en efectiu i objectes valorats en 2.140 euros i va causar danys per un valor de 900 euros.

Després de visionar les imatges de les càmeres dels locals, els agents van reconèixer un home que ocupava una casa a la localitat i que tenia antecedents policials per fets similars. La detenció va tenir lloc el 7 de novembre i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs del detingut.

Des de l’estiu, la Unitat d’Investigació de Cerdanyola del Vallès va detectar un augment de robatoris a la zona nord de Barberà del Vallès i va observar que la modalitat delictiva coincidia en tots els casos: els autors forçaven l’entrada fent palanca a primera hora del matí i s’enduien diners i objectes de valor.

Amb les imatges van poder reconèixer l’home. La detenció va tenir lloc el 7 de novembre i després de passar a disposició judicial, el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell va decretar la seva llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se quan sigui requerit.

Comentaris
To Top