Publicitat
Ciutat

Comencen les obres del carril bici entre Sabadell i Sant Quirze per la plaça del Mil·lenari

La plaça del Mil·lenari / LLUÍS FRANCO

Les obres que han de fer possible connectar Sabadell amb Sant Quirze del Vallès per un carril bici des de la plaça del Mil·lenari fins al límit del terme municipal veí començaran aquest dissabte, 20 de novembre. Està previst que les obres durin cinc mesos, de manera que haurien d’acabar entre finals de març i principis d’abril de l’any que ve. L’empresa que durà a terme l’obra és Hercal Diggers, SL, amb un pressupost de 465.291,14 euros.

L’objectiu d’aquest projecte és donar continuïtat a la xarxa municipal de vies ciclistes mitjançant la construcció d’una via que connecti amb la xarxa de Sant Quirze del Vallès. El traçat del la nova via ciclista tindrà una longitud d’uns 350 metres i unirà el carril bicicleta de la rambla d’Ibèria amb el límit del terme municipal amb Sant Quirze del Vallès.

Afectacions al trànsit

Mentre durin les obres, es preveuen afectacions parcials en el tram de la carretera C-1413a, que uneix la plaça del Mil·lenari amb el terme municipal de Sant Quirze del Vallès. En aquest tram s’ocuparà una part de la calçada i es reduirà l’amplada destinada a la circulació de vehicles, per tal de garantir un pas alternatiu per als vianants mentre s’hi estigui treballant.

Publicitat
Comentaris
To Top